Benvinguts a Les Veus d'Amílcar

Aquest és un espai creat per estudiants i destinat a totes les persones que desitgen compartir les seves idees i pensaments en diverses seccions emocionants. Hi trobareu una varietat d'articles apassionats i creatius de persones que volen compartir les seves experiències i coneixements en diferents temes. Des de tecnologia i ciència fins a cultura i entreteniment, Les Veus d'Amílcar és un espai d'acollida i diàleg per a tothom qui vulgui connectar i inspirar-se mútuament.

29 de maig, 2023

La identitat a la moda

La roba és un bé material molt simple, és a dir, és allò que s’utilitza per cobrir el cos d’una persona a l’hora de sortir al carrer o per protegir se del fred. Per a moltes persones, no adquireix més que aquest significat, pero per a unes altres persones, vestirse és tot un conjunt de lleis o normatives a seguir, a més és transforma en un bé molt significatiu i personal, fins i tot, pot arribar de ser un hobby a un estil de vida.


Per a moltes persones, vestirse adquireix tot un altre significat, es transforma en la manera que una persona transmet els seus sentiments, la manera de com ell s’expressa, els gustos, la comoditat i la seva personalitat. Un conjunt de característiques i emocions que es veuen reflectides en la vestimenta.


La manera de trobar un estil propi o una imatge diferencial a la resta de persones en la qual una persona es pot identificar, no es una acció fàcil de realitzar. És un coneixement que s’arriba a través d’anys d'experiència i d’intentar trobar una imatge personal amb la que una persona es sent personalment identificada.


Una altra forma de arribar a desenvolupar un estil, es adquirir un cert nivell de coneixements, és a dir, informarse sobre estils, formes de vestir, aspectes tècnics i estètics, tenir models d'inspiració similars als gustos propis. De manera que poc a poc una persona desenvolupa una imatge de si mateixa adoptant diversos gustos i característiques de la seva personalitat.


També és important destacar l’armari d’un mateix, el concepte d’armari, com la roba que una persona compra i que a la seva vegada a de tenir coherencia, és a dir, en el moment de adquirir roba, pensar en el que un mateix té i en el que una persona li agrada i representa, i a partir d’aquest concepte, afegir noves peces de roba.


Per concloure, es podría definir vestir (per a moltes persones que es dediquen al modelatge), com un art, perquè a la vegada una mateixa persona es representa d’una forma, com un artista ho fa en una pintura. I que construir el que és un estil propi, és un fet tediós i que requereix de molt temps, paciència i cometre molts errors.


Escrit per Joel Callejas (B2H)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada