Benvinguts a Les Veus d'Amílcar

Aquest és un espai creat per estudiants i destinat a totes les persones que desitgen compartir les seves idees i pensaments en diverses seccions emocionants. Hi trobareu una varietat d'articles apassionats i creatius de persones que volen compartir les seves experiències i coneixements en diferents temes. Des de tecnologia i ciència fins a cultura i entreteniment, Les Veus d'Amílcar és un espai d'acollida i diàleg per a tothom qui vulgui connectar i inspirar-se mútuament.

29 de maig, 2023

Un dia a FEDAC Amílcar

Actualment ens trobem en la recta final del curs. Això implica dir adéu als nostres companys, amics i professors per tornar-los a veure el pròxim curs. Alguns alumnes també diuen adéu a l’escola per començar una nova vida, ja com adults.


L’escola ens forma com a persones i és aquí on aprenem gairebé tot el que sabem i utilitzem al nostre dia a dia. Al marge de l’educació acadèmica, l’escola ens ensenya valors, comportaments i en general ens ensenya a viure. 


La vida a l’escola malauradament no és per a tots igual. Hi ha gent que gaudeix molt venint a l’escola, però n'hi ha d’altres que no ho fan. Hi ha persones que veuen l’escola com una presó. És per això que els professors de l’escola Fedac Amílcar es preocupen molt per tal d’intentar fer de l’escola un lloc acollidor i dinàmic del qual puguem gaudir tots.


També hi ha altres factors que encara que semblin indiferents fan que l’escola tingui un aire de felicitat. Entre aquests es troben els colors i la decoració de l’escola i també les activitats dinàmiques que s'hi fan.


D’altra banda, un aspecte clau que ens diferencia els alumnes de FEDAC Amílcar dels alumnes d’altres escoles és el ball. A la nostra escola la gent balla i ho fa de manera normal. Havíeu vist algun cop una escola que dedica hores de classe a ballar? En el meu cas això ha sigut un dels millors records que m’emporto d’aquí. Un dels altres aspectes podria ser la vitalitat del nostre estimat Pare Gerard, el qual sempre ens porta activitats dinàmiques que ens fan comprendre i plantejar-nos com és la vida i com viure una vida satisfactòria.


Escrit per Martina Puerto (B2H)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada