Benvinguts a Les Veus d'Amílcar

Aquest és un espai creat per estudiants i destinat a totes les persones que desitgen compartir les seves idees i pensaments en diverses seccions emocionants. Hi trobareu una varietat d'articles apassionats i creatius de persones que volen compartir les seves experiències i coneixements en diferents temes. Des de tecnologia i ciència fins a cultura i entreteniment, Les Veus d'Amílcar és un espai d'acollida i diàleg per a tothom qui vulgui connectar i inspirar-se mútuament.

29 de maig, 2023

Allò que no mostrem

Avui dia l’alumnat de l’escola amaga molts sentiments d’angoixa i estrès a les classes, fins i tot, les normalitzem. Per això els alumnes hem de fer veure aquestes situacions i aquests problemes.


La sobrecàrrega de treball, la quantitat d’hores a una aula i l’estudi que s’ha de fer a posteriori, fa que molts de nosaltres estiguem en situacions agobiants i estressants. El fet de ser autoexigents també és una causa d’aquestes, ja que si no s'assoleix la nota estimada, naixerà frustració en l’alumne. Sobretot quan es va ascendint de curs, es va notant més aquest sentiment, perquè la càrrega de treball és més elevada i hi ha més exàmens.


Per això, s’ha de veure que hi poden haver solucions a això, com per exemple establir un pla d’estudi i organització per tal de veure que les coses es poden fer si hi ha dedicació. Quan organitzes l’agenda, la teva ment també s’organitza i, alhora, es relaxa. Si, tot i organitzant-se, s’arriba al mateix punt d'estrés, de vegades és important conèixer tècniques de relaxació que vagin bé a la persona per no estar tan estressat.


En conclusió, tot té solució. Són molts els alumnes que pateixen sentiments estressants. Per això, s’ha de donar veu i buscar solucions sempre amb optimisme i ganes d’afrontar la situació.


Escrit per Judith Mas (B2H)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada