Benvinguts a Les Veus d'Amílcar

Aquest és un espai creat per estudiants i destinat a totes les persones que desitgen compartir les seves idees i pensaments en diverses seccions emocionants. Hi trobareu una varietat d'articles apassionats i creatius de persones que volen compartir les seves experiències i coneixements en diferents temes. Des de tecnologia i ciència fins a cultura i entreteniment, Les Veus d'Amílcar és un espai d'acollida i diàleg per a tothom qui vulgui connectar i inspirar-se mútuament.

13 d’abril, 2023

Agressió d'un jugador de futbol

La passada nit del dissabte dia 8 d’abril el jugador del Reial Madrid Federico Valverde va donar un cop de puny a la zona del pòmul al jugador del Villarreal Alex Baena. Aquest acte va ser realitzat després del partit de lliga que va enfrontar a tots dos equips, saldant-se amb la victòria per 2-3 del Villarreal.


Segons els fets, Fede Valverde hauria esperat després del partit a la zona d’autobusos la sortida del futbolista espanyol, el qual va sortir amb el mòbil a la mà i, per tant, distret, i Valverde li hauria propinat un cop de puny a la cara.


L’agressió segons diferents fonts prové del partit de Copa del Rei que va enfrontar a Reial Madrid i Villarreal dos mesos abans. En aquest partit Alex Baena li hauria dit al futbolista uruguaià les següents paraules: “Plora, plora, ara que el teu fill no naixerà” en castellà. Això es deu als problemes d’embaràs que té la dona de Valverde en relació al fill que esperen. Suposadament la passada nit del dissabte el futbolista del submarí groguenc li hauria tornat a dir una altra cosa relacionada amb la seva família.


Alex Baena va aprofitar que hi havia cossos policials a prop per anar a explicar els successos, i la policia va agafar els DNI dels dos futbolistes, ja que Valverde no va fugir i continuava a la zona d’autobusos de l’estadi. En aquell moment ni el jugador ni el club van denunciar els fets, però el Villarreal ja ha anunciat que el seu centrocampista ha denunciat aquesta agressió.


Encara no es coneix què passarà amb els jugadors, però ja vola per sobre de l’internacional uruguaià una possible sanció, bé econòmica o bé esportiva, tot i haver succeït una vegada finalitzat el partit. El jugador del Villarreal també podria patir una sanció si es demostra aquesta acusació del futbolista blanc sobre les greus paraules que suposadament ha rebut.


Escrit per Daniel Reyes (B2H)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada