Benvinguts a Les Veus d'Amílcar

Aquest és un espai creat per estudiants i destinat a totes les persones que desitgen compartir les seves idees i pensaments en diverses seccions emocionants. Hi trobareu una varietat d'articles apassionats i creatius de persones que volen compartir les seves experiències i coneixements en diferents temes. Des de tecnologia i ciència fins a cultura i entreteniment, Les Veus d'Amílcar és un espai d'acollida i diàleg per a tothom qui vulgui connectar i inspirar-se mútuament.

24 d’abril, 2023

El thrifting

"Ets tan pobre que no pots comprar roba de marca?" Aquesta era la desafortunada pregunta que feien freqüentement les persones dedicades al thrifting. Tot i així, comencem pel principi: què és thrifting? 


El thrifting fa referència a l'activitat de comprar roba de segona mà, la qual és més barata i per consegüent més usada. Fa anys el thrifting va ser una activitat reconeguda per ser una activitat per a les persones amb menys recursos que es veuen obligats a comprar roba utilitzada, per la qual cosa sovint era mal vist. Després d'una generació, el thrifting està de moda i ara és catalogada com la nova activitat dels influencers. És la nova moda i el nou trend; fins i tot les supermodels més famoses i riques del món ho fan. Però, per què canviem la nostra perspectiva?


Per començar, el problema de l'escalfament global cada cop és un tema més recurrent a les notícies. Cada vegada és un problema més present a la nostra societat i com a part de la nostra contribució hem decidit apostar per les botigues "fast fashion" que produeixen massa quantitats de roba (una solució no gaire sostenible per al medi ambient). El thrifting representa una nova forma de vida sostenible que gràcies als influencers s’ha convertit en una activitat que es pot fer sense vergonya. 


A més, encara que la majoria de roba no tingui una marca, la gràcia del thrifting és trobar una mena de tresor amagat d'una marca famosa com Adidas, Nike o Fila. Encara que sembla que hem deixat de banda els nostres prejudicis, continuarem sent uns éssers superficials i ovelles del consumisme?


Escrit per Natalia Villacis (B2H)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada