Benvinguts a Les Veus d'Amílcar

Aquest és un espai creat per estudiants i destinat a totes les persones que desitgen compartir les seves idees i pensaments en diverses seccions emocionants. Hi trobareu una varietat d'articles apassionats i creatius de persones que volen compartir les seves experiències i coneixements en diferents temes. Des de tecnologia i ciència fins a cultura i entreteniment, Les Veus d'Amílcar és un espai d'acollida i diàleg per a tothom qui vulgui connectar i inspirar-se mútuament.

13 d’abril, 2023

La Revolució del gimnàs

En aquests últims anys la gent s'ha començat a cuidar, a buscar una forma d'alimentar-se de manera saludable i començar a moure's. La manera més popular coneguda és fer un esport o anar al gimnàs. En aquesta publicació s'explicarà el perquè és popular últimament i alguns consells per aquells que comencen o volen anar al gimnàs.


Abans que comencés la COVID-19 la gent sortia al carrer a fer esport, ja que en les seves cases no tenia espai o els instruments necessaris per fer-ho. En aquell moment la cal·listènia va revolucionar la societat. Mentre van avançar els anys, la gent va deixar de costat aquesta manera d'exercitar-se i va voler tornar a quedar-se dins de casa. Per aquesta raó, els gimnasos van tornar: era més còmode anar al gimnàs al costat de la teva casa que no pas anar-se'n a un parc que potser estava molt lluny.


Unes de les raons de per què van tornar al gimnàs va ser per l'eficiència que té. Allà es treballen els músculs específicament i no tan general com en altres esports o maneres d'entrenament. Però no és tan fàcil aconseguir el que vols, has d'esforçar-te i alimentar-te de manera adequada per al teu objectiu. Has de proposar-te l'objectiu a llarg termini, podria arribar a durar mesos o, fins i tot, anys.


Un gran consell per aquells que volen començar a anar al gimnàs és que tinguin una dieta i una planificació de la setmana d'entrenament. Això hauria de ser planificat per un professional. Per aquells que ja portin un temps en el gimnàs i no hagin pogut avançar com esperaven, tenir por per posar-se pes no ajudarà a res. També si ens posem a l'altra banda, posar-se molt de pes i fer una sola repetició i fer-la malament no t'ajudarà adequadament. Has de consultar algun professional que t'ajudi i et corregeixi la tècnica.


Per concloure, és recomanable no comparar-se amb altres, perquè cadascú té una genètica i tots no som iguals encara que ho intentis. Mira pel teu cos i la teva salut.


Escrit per Nil Elies (B2C)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada