Benvinguts a Les Veus d'Amílcar

Aquest és un espai creat per estudiants i destinat a totes les persones que desitgen compartir les seves idees i pensaments en diverses seccions emocionants. Hi trobareu una varietat d'articles apassionats i creatius de persones que volen compartir les seves experiències i coneixements en diferents temes. Des de tecnologia i ciència fins a cultura i entreteniment, Les Veus d'Amílcar és un espai d'acollida i diàleg per a tothom qui vulgui connectar i inspirar-se mútuament.

13 d’abril, 2023

L’alumnat amb ganes de coca i xocolata

El dia a dia a l’escola pot resultar monòton ateses les classes, treballs i la necessitat de prendre apunts. Realment es necessiten diverses activitats que trenquin aquest esquema. A la nostra escola tenim la gran sort es preparen unes quantes activitats d'aquesta mena en diferents moments de l’any.


Unes de les que més gaudim els alumnes de l’escola són els dies de misa pels matins on després ens porten coca i xocolata i esmorzem tots junts al pati amb música. Són moments que es gaudeixen molt i són importants per esprémer els petits moments de la vida. És un dia en el que s’està amb quasi tota l’escola, ens veiem tots les cares i coneixem una mica més la gent que estudia en el mateix centre que tu. Des de dins és un dia que ens divertim i ens entretenim cantant, ballant i parlant sobre la vida. 


Normalment aquesta activitat es fa pel matí sobre les nou, ja que és quan entren tots els nens de l’escola. Es col·loquem tots al pati i es fa una misa, però no una misa habitual en la que el mossèn parla sol, sinó que és interactiu: els professors, els nens i els pares poden estar en aquell moment. Es fa una misa entretinguda i, més tard, ja és quan es dona la coca i la xocolata i es posa música. De fet, és una tradició de totes les escoles FEDAC i es va començar a fer fa molts anys ja.


En conclusió, creiem que són molt importants aquests dies perquè ens fan oblidar-nos una mica de les responsabilitats que tenim, ens desestressem i passem una bona estona junts. Tothom està content i ens ho passem molt bé.


Escrit per Judith Mas (B2H)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada