Benvinguts a Les Veus d'Amílcar

Aquest és un espai creat per estudiants i destinat a totes les persones que desitgen compartir les seves idees i pensaments en diverses seccions emocionants. Hi trobareu una varietat d'articles apassionats i creatius de persones que volen compartir les seves experiències i coneixements en diferents temes. Des de tecnologia i ciència fins a cultura i entreteniment, Les Veus d'Amílcar és un espai d'acollida i diàleg per a tothom qui vulgui connectar i inspirar-se mútuament.

13 d’abril, 2023

L'àngel de la mort

Eskander, el primer llibre de la trilogia de l'autora i escriptora independent Araceli. M Brecia, que ens mostra la història d'Edén Mitchell, una escriptora de biografies criminals, que té l'oportunitat de conèixer en persona al criminal més buscat d'Europa, L'Àngel de la Mort. El llibre està publicat a Wattpad, una plataforma en línia de lectura i escriptura, i com els altres llibres de la trilogia, mostra com un assassí intenta adaptar-se a la vida normal.

La història comença amb Geòrgia, una exparella de l'assassí, que busca l'ajuda d'Edén per a poder tornar a ajuntar la seva vida amb ell, pagant-li a canvi per la seva ajuda, informació i un acostament per a la seva biografia sobre el xiquet sicari. Però quan Edén accepta, i comença a investigar, s'adona que en cada història hi ha dues versions, i que no tot és el que sembla.

És una història fàcil de llegir, amb una trama senzilla, sense detalls complexos, un llenguatge comprensible i molt entretinguda, amb petits girs en la trama, amb els quals si prestes la suficient atenció, pots arribar a anticipar i comprendre.

Malgrat el fàcil i senzill que és de llegir i comprendre, una cosa amb la qual destaca notablement és el bon rerefons psicològic, en el qual es nota l'estudi previ i l'enteniment de tractar i treballar amb temes delicats. Un exemple d'això és la batalla moral que pateix Edén en conèixer a Eskander, el mateix comportament de l'exsicari i les conductes d'altres personatges que et fan comprendre els problemes d'altres persones. Que t'ajuden a recordar que tot té una segona cara, que la maldat hi és a totes part, i que si t'endinses a conèixer a les persones, t'adones que darrere de la primera impressió sempre hi ha alguna cosa més.

Una novel·la moguda pel drama i el misteri, no recomanada per a menors de setze anys per l'esment de temes delicats (com l'abús, l'assassinat, els maltractaments...), que no són narrats explícitament, però si es fa al·lusió d'ells i es comprenen a la perfecció, que et robarà el cor i farà que recordis que en aquest món només som simples mortals que sentim, patim i evolucionem.

Escrit per Andrea Urbina (B2H)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada