Benvinguts a Les Veus d'Amílcar

Aquest és un espai creat per estudiants i destinat a totes les persones que desitgen compartir les seves idees i pensaments en diverses seccions emocionants. Hi trobareu una varietat d'articles apassionats i creatius de persones que volen compartir les seves experiències i coneixements en diferents temes. Des de tecnologia i ciència fins a cultura i entreteniment, Les Veus d'Amílcar és un espai d'acollida i diàleg per a tothom qui vulgui connectar i inspirar-se mútuament.

24 d’abril, 2023

Yaiza i l'arròs: el principal protagonista dels problemes de “Supervivientes 2023”

Els concursants no aconsegueixen mantenir una convivència cordial i les discussions succeeixen una rere l'altra a la "Playa Pelícano". Els hàbits i rutines que cada grup havia instaurat en les respectives illes no ha estat ben acollida amb la unificació dels dos equips. El que ha provocat certes tensions que han acabat per esclatar entre els concursants. Alma Cortés Bollo s'ha vist al centre de les disputes per alguna cosa que portava des de l'inici del concurs: repartir i cuinar.


La seva amistat amb Adara Molinero i Jonan Wiergo fa que vulgui estar més a prop d'ells, però la divisió de grups ha fet que els dos concursants, juntament amb Asraf Beno, estiguin molt distanciats de la resta dels companys, amb els que Alma Cortés Bollo també té una bona relació. Aquests problemes entre els concursants han fet que la germana d'en Manuel Cortés hagi de dividir el seu temps entre un grup i l'altre, acabant així qüestionada pels dos. Alma Cortés va ser escollida pels seus companys com a encarregada de repartir els aliments entre el grup. Durant el concurs, la filla de Raquel Bollo ha complert amb la seva missió amb orgull i se sent equitativa en tot moment. Però la unificació ha fet que la concursant es trobi amb companys que no estan d'acord amb la seva forma de repartir.


Alma Bollo s'ha defensat assegurant que ella en cap moment intentava enganyar els seus companys, ofesa perquè hagin pogut creure-ho. Sens dubte, els dubtes de Yaiza Martín no és l'únic element a què ha hagut d'enfrontar-se la filla de Raquel Bollo. També a conseqüència de l'arròs, la concursant ha tornat a viure una situació molt tensa. La seva forma de cuinar ha estat qüestionada, aquest cop per Asraf Beno. La parella d'Isabel Pantoja ha posat en dubte la seva forma de cuinar, cosa que ha fet que la concursant hagi acabat per esclatar després d'una gran discussió.


Jonan Wirgo també ha mostrat les seves inquietuds. El concursant és vegetarià, per la qual cosa no pot menjar cap mena de carn, el que limita les seves possibilitats d'alimentar-se d'arròs en molts casos. Ell està cansat de la poca empatia i desconfiança que hi ha en aquest grup.


Escrit per Judit Silos (B2C)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada