Benvinguts a Les Veus d'Amílcar

Aquest és un espai creat per estudiants i destinat a totes les persones que desitgen compartir les seves idees i pensaments en diverses seccions emocionants. Hi trobareu una varietat d'articles apassionats i creatius de persones que volen compartir les seves experiències i coneixements en diferents temes. Des de tecnologia i ciència fins a cultura i entreteniment, Les Veus d'Amílcar és un espai d'acollida i diàleg per a tothom qui vulgui connectar i inspirar-se mútuament.

13 d’abril, 2023

Expressem-nos amb l'art

Podem definir l'art com el procés o producte deliberat de l'organització dels elements en una forma que apel·la els sentits i les emocions, agrupa diferents àmbits com l'escultura, la pintura, la dansa, la poesia, etc; els quals han anat evolucionant al llarg de la història i ens serveixen per expressar-nos i transmetre allò que sentim i pensem.


Per aquest motiu, podem dir que l'art és un mitjà d'expressió per a tota la societat, ja que fins i tot els nens són capaços de prendre un llapis i gargotejar en un full de paper molt abans de poder parlar, des d'aquest punt de vista, podem dir que l'art és sinònim de creativitat, i que, per tant, és important tant per al desenvolupament d'habilitats i coneixements.


A més, l'art és subjectiu i s'expressa com un llenguatge universal i comprensible per a qualsevol ésser humà, ja que com es va esmentar anteriorment apel·la als nostres sentits, emocions i facultat de pensar. Tot tipus d'expressió artística ens obre la porta al món de les emocions i la llibertat, a través d'aquest trobem el camí cap a l'equilibri emocional, necessari per convertir-nos en éssers autèntics i lliures, que es puguin relacionar i aportar a la societat a través del respecte i empatia.


En conclusió, el temps que dediquem a l'art o l'expressió artística, és temps que dediquem indirectament a observar-nos, a conèixer-nos, a enfrontar-nos a nosaltres mateixos... L'art connecta raó, emoció, sentiment i pensament, intuïció i percepció, augmentant la creativitat i el benestar tant a nivell social com personal, perfecte per transmetre i deixar fluir tots els nostres pensaments de manera creativa i alliberadora.


Escrit per Johana Trujillo (B2C)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada