Benvinguts a Les Veus d'Amílcar

Aquest és un espai creat per estudiants i destinat a totes les persones que desitgen compartir les seves idees i pensaments en diverses seccions emocionants. Hi trobareu una varietat d'articles apassionats i creatius de persones que volen compartir les seves experiències i coneixements en diferents temes. Des de tecnologia i ciència fins a cultura i entreteniment, Les Veus d'Amílcar és un espai d'acollida i diàleg per a tothom qui vulgui connectar i inspirar-se mútuament.

13 d’abril, 2023

El futbol femení entra a una nova dimensió

Avui dia molts coneixem el futbol professional principalment per l'esport practicat pels homes, pel fet que té més història i més trajectòria i això fa que ens fem aficionats del futbol masculí, però al segle XVI ha crescut i de quina manera el futbol femení gràcies a les apostes que han dut a terme diversos clubs per tal de crear una nova nova secció i ser també seguida i molt important alhora.


El futbol femení especialment ha crescut de manera exponencial als principals països del nord d'Europa com el cas de Noruega, Suècia i Finlàndia principalment, però a causa d'aquest creixement ha provocat que països especialment de l'Europa Occidental com principalment Itàlia, Alemanya, França i Espanya hagin apostat per potenciar aquesta secció i donant així fruits que avui en dia es veuen reflectits per l'èxit del futbol femení.


En Espanya principalment el club més gran és el Barça i això es degut a la importància que transmet la institució tant als terrenys de joc com a la vegada fora d'ells. El Barça Femení avui dia està entre els 3 millors equips del món gràcies a la forta aposta que s'ha dut a terme i també compte en la seva plantilla amb la millor jugadora del món i guanyadora de 2 pilotes d'or consecutives com és la barcelonina Alèxia Putellas. Per una altra banda, el Reial Madrid als últims anys ha crescut malgrat no guanyar cap títol en l'àmbit nacional ni internacional.


Ha tingut i té tant impacte el futbol femení que ha provocat que el Camp Nou s'ompli amb un total de 95.000 espectadors a una semifinal de la Champions l'any 2022 davant el Wolfsburg, un record que ha romput amb unes expectatives que semblaven altes, però no pensaven que tingués tant impacte a curt termini.


Segons els pronosticadors, es preveu i s'esdevé que el futbol femení continuï creixent durant els pròxims vint anys i fins i tot, tot i ser difícil tenir el mateix seguiment per l'afició que el futbol masculí, però s'espera que els camps de futbol augmentin els espectadors per veure a les noies jugar partits.


Escrit per Óscar María (B2H)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada