Benvinguts a Les Veus d'Amílcar

Aquest és un espai creat per estudiants i destinat a totes les persones que desitgen compartir les seves idees i pensaments en diverses seccions emocionants. Hi trobareu una varietat d'articles apassionats i creatius de persones que volen compartir les seves experiències i coneixements en diferents temes. Des de tecnologia i ciència fins a cultura i entreteniment, Les Veus d'Amílcar és un espai d'acollida i diàleg per a tothom qui vulgui connectar i inspirar-se mútuament.

14 d’abril, 2023

Entre pinzells, tintes i plomes

Benvolguda Comunitat Educativa de FEDAC Amílcar,


Ens plau comunicar-vos la notícia que per fi s’ha engegat el projecte de la revista digital de l’escola, a la qual se li ha posat el nom de Les veus d’Amílcar. 


Dins d’aquesta revista hi ha un seguit de seccions per tal de classificar el contingut, i la nostra tracta temes relacionats amb la literatura, l’art i la música des d’una perspectiva innovadora i contemporània. 


Tot i que nosaltres com a alumnes de 2n de Batxillerat integrem el grup que s’encarrega de la informació que hi haurà en aquest apartat, no es tracta d’un projecte únicament nostre, sinó també vostre com a famílies, professorat i Comunitat Educativa en general. 


Per tot això, us volem convidar i animar a formar part d’aquesta revista amb tots nosaltres, i us agrairíem profundament l’aportació de temes que us agradaria que tractéssim en la nostra secció. I, a més, us fem la proposta que participeu de manera activa i completament voluntària que vosaltres també processeu les temàtiques de la secció que us interessin, i, per descomptat, que formuleu articles i escrits per a incloure juntament amb la resta de continguts. 


La nostra missió?

- Que els joves entenguin que la literatura va més enllà d’allò que llegim.

- Analitzar el context històric en el qual s’han dut a terme les diferents obres d'arts de música o de literatura.

- Identificar la influència que tenen aquestes temàtiques acadèmiques fora d’aquest context, aplicades en la societat actual. 


Estem completament convençuts i convençudes que el treball conjunt portarà aquesta secció i aquesta revista a un èxit assegurat en què tothom haurà aportat el seu granet de sorra.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada