Benvinguts a Les Veus d'Amílcar

Aquest és un espai creat per estudiants i destinat a totes les persones que desitgen compartir les seves idees i pensaments en diverses seccions emocionants. Hi trobareu una varietat d'articles apassionats i creatius de persones que volen compartir les seves experiències i coneixements en diferents temes. Des de tecnologia i ciència fins a cultura i entreteniment, Les Veus d'Amílcar és un espai d'acollida i diàleg per a tothom qui vulgui connectar i inspirar-se mútuament.

13 d’abril, 2023

La Kings League revoluciona el futbol espanyol

Com tots sabem, l’exfutbolista del Futbol club Barcelona Gerard Piqué va publicar a finals del recent any a les xarxes socials un nou projecte integrat per un grup d'influencers i persones predominants en el món del futbol, com ha sigut l’exporter Iker Casillas o el recentment retirat Sergio Agüero o “Kun”. Aquest projecte s’anomena Kings League i després d’aquesta primera temporada podem extreure algunes conclusions sobre com ha influït aquesta competició en el futbol espanyol.


La Kings League va començar l’1 de gener de 2023 amb la primera jornada de la competició i s’ha anat superant setmana a setmana. A cadascuna de les jornades del torneig, centenars de milers d'espectadors es van sumar a cada transmissió a través de la plataforma de streaming Twitch, igual que en les emissions d’entre setmana. Tot i això, l'èxit de la competència no es queda només a la plataforma de streams, sinó que s'estén a totes les xarxes socials. Tant és així que a TikTok, una de les xarxes socials més populars del moment, la Kings League es va posicionar molt per sobre de les lligues de futbol més importants del món. 


D’acord amb el medi espanyol “Deportes y Finanzas” la Kings league va acumular dos-cents trenta-vuit milions de visites en la plataforma, molt per damunt de lligues professionals com la Premier League d’Anglaterra, que va sumar un total de cent quinze milions d’espectadors. 


Finalment, la final four d'aquesta primera temporada es va decidir a l’Spotify Camp Nou, on l’estadi va albergar un total de noranta-dos mil cinc-cents vint-i-dos espectadors, per damunt de molts partits del Barça al mateix estadi.


Això diu molt que el futbol espanyol necessita un canvi o si més no, una variant més atractiva per al jovent, ja que actualment els preus per veure el futbol a Espanya estan molt per damunt que pel que feia uns anys i poder veure un futbol menys vistós, però més entretingut fa veure aquesta necessitat de canvi.


Escrit per Marc Fresneda (B2C)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada