Benvinguts a Les Veus d'Amílcar

Aquest és un espai creat per estudiants i destinat a totes les persones que desitgen compartir les seves idees i pensaments en diverses seccions emocionants. Hi trobareu una varietat d'articles apassionats i creatius de persones que volen compartir les seves experiències i coneixements en diferents temes. Des de tecnologia i ciència fins a cultura i entreteniment, Les Veus d'Amílcar és un espai d'acollida i diàleg per a tothom qui vulgui connectar i inspirar-se mútuament.

13 d’abril, 2023

Què és la Literatura per als adolescents?

Tot el que comença s'acaba, i l'important haurà estat el camí i el que volem recordar-ne. Així doncs, els llibres comencen i també acaben però el creixement de l'ànima s'amaga a cadascuna de les pàgines, a cadascuna de les paraules. De què ens serveix viure si no arribem a sentir mai? Per això neix la Literatura.


La literatura és art. L'art és una cosa que no pot ser tancada en una definició o explicada d'una manera globalitzada que pretén explicar-ne la totalitat, és a dir, no podem buscar una definició en què se'n descrigui l'essència, ja que l'essència d'aquest concepte és inapressable. Per això, l'art és llibertat. La llibertat és l'encarregada d'evitar el conformisme, i així ser capaços d'evolucionar. Això implica la unicitat. Si la literatura és art, i l'art és percebut de mil maneres diferents, l'art i, per tant, la literatura és una empremta d'identitat que ens permet desenvolupar-nos com a éssers humans. Què seria de nosaltres si ens conforméssim amb tot el que se'ns dóna?


Escrit per Nerea Peñaranda (B2C)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada